fbpx

Wereld Pastadag

Wereld Pastadag
oktober 25, 2020 Antoinette Leijssen

WERELD PASTADAG – 25 OKTOBER 2020

Onze honden zijn gedomesticeerde vormen van de wolf ook al zie je dat bij sommige rassen nog maar nauwelijks.

De wolf eet niet alleen het spiervlees van zijn prooi maar hij gebruikt het hele lichaam inclusief de botten, hersenen, huid, darmen, maag en maaginhoud. Zo voorziet hij in zijn behoefte aan mineralen, vitaminen, koolhydraten en ruwe vezels.

Koolhydraten zijn dus net als eiwitten en vetten essentieel in de voeding van wolven en dus ook in de voeding van onze honden.

Verder bevat pasta veel meervoudige koolhydraten die zorgen voor een trage energie opname en dus een lage bloedsuikerspiegel. Pasta is daardoor ideaal voor wie sportinspanningen moet leveren. Bovendien bevat pasta weinig vetten en plantaardige eiwitten.

Onze honden zouden, als ze konden, liever konijnen en kippen kopen.

En als je hond een bot in de tuin begraaft doet het zijn voorouders na. Ze bouwen een voorraad op.

MaxidogVit®:

Bij de ontwikkeling van het natvoer MaxidogVit® heeft Reico, net als bij het gehele assortiment, op de natuur georiënteerd.

Zo bestaat de MaxidogVit® uit alle voedingsstoffen die een hond voor een gezond en lang leven nodig heeft.

Veel vlees, lekkere groenten en het unieke algenmengsel wat het lichaam in minerale balans brengt.

De producten zijn vrij van conserveringsmiddelen, kleurstoffen, genetisch gemanipuleerde toevoegingen, lokstoffen, verborgen vetten, vulstoffen, dier- soja- en tarwemeel.

Om de kostbare essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen optimaal te kunnen behouden worden alle ingrediënten in Duitsland vers verwerkt, steriel bereid en koud gebotteld.

Dit is een product uit ons unieke Reico Vital-Systeem die er op een natuurlijke wijze voor zorgt dat jouw hond voldoende mineralen, vitaminen, sporenelementen en enzymen binnenkrijgt voor een vitaal leven in minerale balans.

 

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*