fbpx

Alle begin is moeilijk….

Alle begin is moeilijk….
september 23, 2020 Antoinette Leijssen

De meeste mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik een hart voor dieren heb.
Maar bovenal is het mijn missie om mensen bewust te maken wat hun trouwe viervoeter nodig heeft om gezond en vitaal door het leven te gaan.

Echter in deze bizarre tijd met de dreiging van het Covid-19 virus zijn alle evenementen tot nader bericht uitgesteld of afgelast. En in deze onzekere periode ben ik erachter gekomen dat juist NU de tijd rijp is om nieuwe wegen te bewandelen.

Om mijn passie en ervaringen via een andere weg te delen leek het mij een “strak plan” om te gaan bloggen en een nieuwsbrief te lanceren. Zo kan ik toch de mensen op de hoogte houden van allerlei feitjes en weetjes.

Zo gezegd, zo gedaan.

Romy van Deteye Ontwerp heeft mijn website aangepast, uitgelegd hoe ik een Blog kan plaatsen en hoe ik een nieuwsbrief in elkaar kan zetten.

Vervolgens heb ik met zorg de onderwerpen van mijn nieuwsbrief bedacht, leuke foto’s erbij gezocht, vele malen de tekst opnieuw gelezen, gecontroleerd op spelfouten en regelmatig een voorbeeld naar mezelf gemaild om te kijken of alles in orde was. Uiteindelijk alles goed bevonden en met toch wel ietwat spanning de nieuwsbrief, tromgeroffel op de achtergrond, verzonden naar al mijn geïnteresseerden.

Maar toen ik vanuit mijn eigen mailbox de nieuwsbrief opende sloeg me de schrik om het hart. Ik kwam erachter dat de namen niet automatisch gekoppeld waren aan de aanhef van de brief.
Help……..en de brief was al gemaild…..wat nu?

Helaas kon ik er niets meer aan veranderen en maar gewoon accepteren dat alle begin moeilijk is!
En me vasthouden aan de spreuk “al doende leert men”.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*