fbpx

Uitnodiging voor een gratis feestmaaltijd

Uitnodiging voor een gratis feestmaaltijd
oktober 15, 2020 Antoinette Leijssen

Gratis feestmaaltijd voor honden, katten en paarden!

Altijd al willen weten welke voedingsstoffen je hond, kat of paard nodig heeft?

Hoe je trouwe viervoeter gezond en vitaal blijft?

Of wil je de Reico dierenvoeding gratis uitproberen?

Je buurvrouw, familie of kennis verrassen?

Vul het formulier in via onderstaande button en ontvang een gratis feestmaaltijd.

 

OVER MIJ

Mijn naam is Antoinette Leijssen. Instructeur op een hondenschool maar bovenal dierenliefhebber.
Jaren geleden viel het me op dat steeds meer honden en katten veel last hebben van o.a. spijsverteringsproblemen, diarree, huidaandoeningen, haaruitval enz.
Tijdens een gesprek met een holistisch veterinair kwamen deze aandoeningen ter sprake. Hij vroeg aan mij of ik wist waar de meeste dierenvoeren van gemaakt worden.
Ik had, destijds, nog geen flauw idee……………….
Hij had mijn interesse gewekt en ben ik mij gaan verdiepen in dierenvoeding. Mijn zoektocht begon met de vraag: “Welke voedingsstoffen hebben dieren nodig om gezond en vitaal door het leven te gaan?”.
Tijdens deze zoektocht kwam ik erachter dat er veel dierenvoeren bestaan uit voornamelijk koolhydraten (zoals rijst en mais wat wel een vol gevoel geeft maar absoluut geen energie), lokstoffen, kleur-, dierlijke bijproducten, geur- en smaakstoffen, vlees- en beendermeel en overige kunstmatige toevoegingen. Ik was verbijsterd. Geen wonder dat er zoveel dieren ziek zijn. En ook nog vaak zonder dat de eigenaar het opmerkt.

Gelukkig kwam het Reico Vital-Systeem op mijn pad!

Voor dieren een uitgebalanceerde 100% natuurlijke dierenvoeding (met het unieke minerale evenwicht) en de natuurlijke voedingssupplementen. De basis voor een goede conditie, een vitaal leven en het welzijn van de dieren.
Voor mensen de benodigde mineralen en enzymen die we tegenwoordig niet meer via onze voeding voldoende binnen krijgen. En dat geeft klachten zoals migraine, artrose, vermoeidheid, huidklachten enz.
Mijn missie is dan ook om mensen er bewust van te maken wat hun trouwe viervoeters aan voedingsstoffen nodig hebben. En hen wegwijs te maken om uiteindelijk een gezond product voor hun dieren te vinden.
Tevens werk ik nauw samen met reguliere en niet reguliere specialisten en therapeuten. Samen bereik je immers in een groot aantal gevallen meer dan alleen.
Heeft u vragen dan wil ik u graag persoonlijk te woord staan.
Antoinette Leijssen
adviseur Reico Vital-Systeem

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*